Usi de garaj Sectionale

sectionale

Usile de garaj sectionale reprezinta una dintre cele mai populare alegeri in randul cumparatorilor datorita versatilitatii, sigurantei si usurintei in exploatare.La executia lor, Shadeon foloseste cele mai noi componente de la furnizori de renume, care respecta normele europene si marcajul CE, garantand astfel pentru calitatea ridicata a produsului finit.

Usile de garaj sectionale sunt alcatuite dintr-un numar variabil de panouri (de obicei intre 4 si 8 in functie de inaltimea deschiderii), care culiseaza in plan vertical in interiorul garajului pe profile de ghidare verticale dar si  orizontale, montate in tavan.  Toate elementele unei usi sectionale sunt imbinate la cald ceea ce le ofera fiabilitate si robustete deosebita in timp.

Caracteristicile usilor de garaj sectionale:

–  Fiecare panou de usa sectionala are propria conexiune la pista usa. Acestea lucru ofera usii o rezistenta suplimentara la utilizare comparativ cu usile monolitice/monobloc care au doar o pereche de conexiuni de cale pentru intregul panou.

–  Ușile secționale nu necesită  spatiu suplimentar în afara garajului pentru a se deschide (spre deosebire de usile monoboc), autoturismul putand fi plasat chiar langa usa.

–  Permit ridicarea partiala a usii (se opresc la inaltimea dorita).

–  Usile sectionale se potrivesc pe orice forma de deschidere a garajului (in unghi drept, sau oblic, sub forma unui arc de cerc).

–  Oferta variata a designului panourilor si  paleta larga de imitatii lemn si nuante RAL.

– Posibilitatea montarii unei usi de trecere incorporata in poarta. Aceasta poate fi controlata prin fotocelula sau cu  telecomanda usii principale (inchidere centralizata).

Usile sectionale pot fi comandate in mai multe variante de inchidere:

–  standard, fara incuietoare;

–  cu incuietoare care se monteaza in partea dreapta privind din interior.

–  cu inchidere cu cheie.

–   cu motor cu telecomanda sau intererupator.